Povestea Trifoiului Norocos

 - Cadouri în armonie cu natura – 

Sunt Marina, designer și architect de interior îndrăgostită de frumos, de natură și de consumul sustenabil. Dorind să împletesc aceste trei concepte, am ajuns să creez “coșuletele cadou”, menite să reprezinte acele daruri speciale pentru oamenii deosebiți din viața ta (familie, prieteni, colaboratori sau firme partenere).

Am căutat în lung și-n lat produse de calitate, bio, vegane, eco friendly, făurite în țara noastră, care nu doar să aibă un dichis ci și un gust desăvârșit. Am descoperit astfel poveștile tuturor colaboratorilor, le-am testat produsele, mi s-au lipit de suflet și am ales să promovez acești producători români. Am îndrăgit și anumite produse ale unor furnizori români, adevărate piese de artă realizate sustenabil în apropierea granițelor noastre. Produse pe care le-am presărat în coșurile cadou create.

Scopul meu este să susțin economia locală, să recunosc munca și visele colegilor români care au ales să acorde toate șansele acestor meleaguri fructuoase.

Vreau să arăt că se pot face și altfel de cadouri, frumoase, practice și sănătoase, ambalate cu bun gust, cu pricepere și cu grijă față de natura care ne înconjoară.

Coșulețele sunt muncite cu drag și sunt realizate din hârtie reciclată sau lemn netratat chimic, iar întreg decorul este creat doar din materiale naturale, sustenabile, organice și durabile.  Ajung astfel la trifoiul cu 4 foi pe care l-am ales ca simbol și ca talisman. Fiecare frunzuliță, în parte, reprezintă: Speranță, Credință, Dragoste și Noroc și cred cu tărie că de acestea 4 avem nevoie mereu în viață. M-am străduit ca și coșulețele de dar ale Trifoiului Norocos să ofere aceste 4 stări sufletesti pentru crearea unor momente de bucurie.

Există o sansă la 10.000 să găsești un trifoi cu 4 foi, dar aici îl găsești imediat sub forma “Coșului cadou Trifoi cu 4 foi” ce conține 4 produse atent selecționate. Și pentru că se spune că un trifoi este cu atât mai norocos cu cât are mai multe foi, am creat încă două modele: “Coșul cadou Trifoi cu 5 foi” ce conține 5 produse și “Coșul cadou Trifoi cu 7 foi” cel mai rar și cel mai norocos, ce conține 7 produse. Oricare dintre aceste modele se găsește atât în varianta pentru doamne cât și în cea pentru domni, căci ne dorim ca toată lumea să se bucure de puterea și de simbolistica trifoiului norocos.

Ai libertatea de a alege natura în timp ce oferi un cadou din tot sufletul. Ce poate fi mai frumos de atât?